Annonse

MÅLET ER TO I UKEN…

//Noen av produktene er sponset

Mandag som føles som lørdag?

Det kan vi like, og nå gjelder det å gjøre siste finish før 17.mai-frokosten i morgen. Vi fyller cribben til randen, og hvis jeg ikke tar helt feil blir vi totalt 18 glade mennesker til champagnefrokost. Herlighet så gøy dette skal bli – juuhuuu!

På denne solfylte mandagsmorgenen, kliner vi til med enda et antrekk. Målet er jo å poste minimum to outfits i uken, da det ser ut til at dette er det de fleste av dere ønsker seg, og siden jeg engasjerer meg over gjenomsnittet for klær og festlige sammensetninger, er det også innlegg som er svært kjekke å publisere. Yay – everybody happy, haha!

IMG_0718
IMG_0701

Også dette antrekket er inspirert av Zalando’s «Fashion meets Sports«, men i denne runden tenkte jeg å sette fokus på en sporty festival-look. Som nevnt, digger jeg konseptet og miksen av disse to stilene, som passer meg midt i blinken.

Denimskjørt, en baggy tee, hatt og Converse passer ypperlig til festivalsommeren, selv om de hvite skoene mest sannsynlig ikke vil være like fine og hvite etter endt festival, hehe. Det er jo litt av sjarmen, er det ikke det da? Litt møkkete Converse tyder liksom på mye moro!

IMG_0716

IMG_0707

IMG_0720

IMG_0712

IMG_0717

IMG_0702

T-shirt (tilsvarende HER) // Denimskjørt (tilsvarende HER) // Converse HER // Hatt fra H&M // Armbånd fra StyleConnection

Alright, rockeboller! Nå skal bunadskjortene vaskes, og deretter blir det YouTube-Søndag på en mandag, juuhuuu! Det ser ut til at iMovie er oppe og går igjen, så da blir det underholdning om litt!

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart ♥

Annonse