MAN BLIR ALDRI FOR GAMMEL…

Påskemodus! Alt går litt treigere, og det finnes ikke noe som er diggere enn å ikke trenge og tenke på hverken tidsfrister eller en agenda. Mailboksen står stille, tempoet er et helt annet, og man har rett og slett bare lov til å ikke gjøre noe som helst. Det er virkelig en av de deiligste høytidene, dette her… Som jeg postet på insta i går – «man kan si hva man vil om Jesus og kristendommen, men de gutta der ordnet mange fridager og ferier for oss» !! Hahaha. Det er så sant så sant…

I år som i fjor har vi vært så heldige å få påskeegg av svigermor. Man blir faktisk aldri for gammel, og herlige Nina lar selvfølgelig ikke oss «ungene» i Oslo være de eneste av barna som ikke får påskeegg. Jeg klager ikke, for å si det sånn, haha. Så hvert år sender hun med egg til oss som vi kan kose oss med. Jeg må innrømme at jeg allerede har kommet over halvveis – egget mitt er snart tomt, men påske betyr kos – sånn er det med den saken!

Disse kyllingene har jeg vist tidligere her på bloggen. De bringer frem noen skikkelig gode minner fra barndommen, hvor vi brukte disse til å pynte med rundt om kring i huset. Nå synes jeg egentlig at påskepynt er den kjipeste- og samtidig den mest unødvendige pynten. Til jul er det liksom et soleklart must å pynte for å skape stemning, men jeg tenker ikke likt når det gjelder påske. Jeg pynter aldri med gule gardiner og gul pynt, men disse kyllingene får lov til å stå fremme et par dager, haha. De er jo egentlig skikkelig stygge, men det er noe med disse minnende, da – som gjør dem så innmari koselige…

Alrigth.. Back to lazy mode og serier. Hva synes dere om gårsdagens premiere på GOT, forresten? Ble dere giret? WOW, sier jeg bare… Jeg kan ikke vente til å se mer!

Love you all, og kos dere glugg ♥