Annonse

MAN KAN ALLTID BLI BEDRE…

Happy lillelørdag, vakre venner ♥

Jeg er egentlig på vei ut døren for å gjøre et intervju, men først tenkte jeg å titte innom for å si hei til noen av de fineste jeg vet om, nemlig dere!

I dag tenkte jeg å spørre dere om hva dere egentlig synes om denne bloggen her. Når man sitter med trynet ned i tastaturet hver eneste dag, ser man seg ofte blind på innholdet som publiseres, og selv om jeg gjør så godt jeg bare kan, kan jeg alltid blir bedre.

Innholdet kan bli bedre, tekstene kan bli bedre, og bildene kan bli bedre. Det er dere som holder liv i bloggen, og da synes jeg det er på sin plass at dere skal få lov til å si hva dere mener. Hva synes dere? Hva savner dere? Hva kan bli bedre? Hva vil dere ha mer av, og hva vil dere ha mindre av? Jeg skriver jo bloggen for dere, og hvis dere ikke er fornøyd, må jeg ta noen grep.

IMG_0720

Så… I dette innlegget kan dere altså si akkurat hva dere mener, og påvirke bloggen videre. Alt jeg ønsker er jo at dere skal være fornøyd, og at denne bloggen er den dere bare MÅ klikke dere innpå, hver eneste dag ♥

Nå er jeg veldig spent… Hit me!

Klem i fleng

Annonse