Annonse

MIN MANDAG – TIME FOR TIME!

Klokken 07.00: Yes! Jeg klarte å komme meg opp tidligere enn ellers, og starter dagen på vanlig vis – i sengen med en kopp kaffe. Dennis og jeg har en avtale om at han koser meg på ryggen til jeg sovner, og at han blir vekket av kos på ryggen av meg, haha – en skikkelig fin rutine, med andre ord. Kaffe i sengen er det beste jeg vet, og en skikkelig fin måte å starte dagen på.

Klokken 08.00: Jeg har vært i dusjen, og står nå på badet med håret i en turban Jeg ska straks gå i gang med hive på meg både dagens antrekk samt litt sminke, mens jeg ser frem til et intervju med NRK om en drøy time. Vi skal møtes i butikken min, og temaet er veganisme.

Klokken 08.30: Jeg går ned i stuen hvor Dennis sitter og redigerer ferdig videoen til kanalen vår – Hot Sauce Challenge! Om dere enda ikke har sett den, kan dere se snutten HER! Dette var langt verre enn vi først hadde sett for oss, haha – kjipt for oss, gøy for dere!

Klokken 10.00: Herlige Kristin fra NRK har ankommet sjappa, og vi sitter nå i sofaen og skravler i vei om min relativt nye livsstil. Halvannet år som veganer er jaggu ikke verst, og vi prater om løst og fast som angår denne livsstilen. Denne samtalen vil sendes på radioen senere i høst!

Klokken 12.30: Det er tid for lunsj, og på menyen i dag står rundstykker med deilig vegansk pålegg. Jeg elsker å gjøre meg litt ekstra flid med lunsjen, hvor jeg kliner til med både salat i bunn, pålegg og en sprudlende og fargerik grønnsakstopping.

Klokken 14.00: Jeg befinner meg på vestkanten av Oslo, for en spennende samtale i forbindelse med noe jeg skal gjøre fremover. Vi skravler i vei om alt mellom himmel og jord, og jeg går derfra med en god følelse og et smil om munnen. Jeg kjører hjemover for å plukke opp Dennis!

Klokken 15.00: Vi er på plass hos MakeStyle for å legge spenstige planer for samarbeid fremover. Vi kan garntere mange morsomme videoer, og dere vil se mye mer av bl.a voice-overs, og boyfriend does my makeup – det er bare til å glede seg!

Klokken 16.30: Jeg befinner meg nå ute på Fornebu i pøsregn for en liten innspilling, og setter med det samme vi er ferdige kursen mot nærmeste Rema 1000. Jeg skal handle inn til dagens middag, som er hjemmelaget grønnsakssuppe på tradisjonelt vis. Vi ble så inspirert av suppen til «mommo» , og nå skal jeg prøve å diske opp med noe tilsvarende.

Klokken 19.30: Suppen putrer og koser seg på komfyren, mens den deilige duften brer seg utover rommet. Jeg har smakt på den, og selv om den ikke kan måle seg med suppen vi fikk servert hos mormoren til Dennis, er den jaggu ikke dårlig. Den er faktisk såpass god at jeg kommer til å dele oppskrift litt senere, og krysser fingrene for at den faller like godt i smak hos dere som den gjorde hos oss!

Middagen ble inntatt mens Game of Thrones snurret på TV-skjermen – vi har kommet oss til sesong 5, og vi er fortsatt like giret. Etter to episoder går jeg i gang med å støvsuge og vaske oppe i andre etasje, og prosjektet fortsetter nå etter en litt for sen frokost. Klokken 13.30 skal vi møte en som er ny i Norge, og vise han rundt på de plassene vi liker best – herregud som jeg gleder meg!

Måtte dere alle få en nydelig dag, så sees vi senere ♥

Annonse