Annonse

MÅNEDENS LESER – AUGUST

Superstars, lørdagen er i gang for fullt, og det er på tide å titte innom for å si hei ♥

I dag sov jeg lenge og brukte lang tid på frokosten som ble inntatt i sofakroken mens Bonanza surret på TV’n i bakgrunnen, før jeg måtte hente Dennis som var altfor hungover etter festlighetene i går ute hos en kompis. En mann som er skikkelig fyllesyk er nesten verre en en mann med influensa.. Han er så langt nede nå og så avhengig av trøst atte HJELP, og selvom det er selvforskyldt blir jeg nødt til å vise litt støtte. I morgen er det min tur, for i kveld skal jeg i bursdagsfeiring til Sandra som kommer til å ta helt fyr. Jeg gleder meg sååå!

Omsider fikk jeg også spilt inn kåringen av månedens leser for august.. Bedre sent enn aldri, eller hva? Heheeh.. 

Måtte dere få en vidunderlig lørdag, vakre venner. Dere betyr alt for meg, og jeg setter så uendelig stor pris på at dere alle sammen. Takk for at dere klikker dere inn, leser og inspireres. You guys rock my world!

Lørdagssuss fra meg ♥

Annonse