MÅNEDENS LESER – AUGUST

Snakkes, august… Hallooooo september!

Tenk det da, folkens… Tenk at sommeren offisielt er over og at vi nå går inn i høsten. Herlighet så fort tiden har gått, og sommeren har virkelig rast forbi. Selvom sommeren er deilig og helt tipp topp, gleder jeg meg til høsten, og spesielt til å pakke meg inn i store strikkegensere og deilige luer. 

Før vi tar fatt på høsten for fullt, er det selvfølgelig tid for å kåre månedens leser for august, og jeg vil igjen bare takke dere alle for at dere fortsatt er her, for at dere titter innom, og for at dere legger igjen kommentarer til meg. Dere aner ikke hvor mye dere betyr for meg, og herlighet så sinnsykt glad jeg er i dere!  

// Husk å velge HD kvalitet under instillinger

Gratulerer masse til vinnerne. Dere rocker, og det gjør selvfølgelig dere andre også! 

Nå skal jeg nyte en rolig kveld, og ønsker dere alle en fantastisk søndag. Stikk innom senere, for da kjører jeg i gang en konkurranse hvor premien er en fantastisk iPhone 5! Hurraaaaaa. 

Love Love♥

 

Soo looong, August … Hellooooo September!

Can you imagine that the summer is officially over and that we are now entering the autumn? The summer months has passed so fast, and although summer is delicious and absolutely tip top, I look forward to autumn, and especially to pack myself into big sweaters and nice beanies.

Before we say hello to the new season, it is time to crown the reader of the month, and I want to thank you again for stopping by, for reading and following, and for leaving your sweet comments. You have no idea how much you mean to me, and I really, really love you guys!

Peace & Love ♥