Annonse

MÅNEDENS LESER – DESEMBER

Alright… You win!

Da blir det jaggu en liten videoblogg (klikk på bildet) på dere litt sånn på slutten av søndagskvelden. Jeg har redigert bort det mest interne, men her har vi altså kåringen av månedens leser… Bittelitt forsinket, og i en ganske så annerledes innpakning. Hheeheh!

Enjoy ♥Nå skal Fokus og jeg ut på en liten tur før jeg går i gang med en real mailboks cleen up! Jeg har faktisk prøvd å unngå å bli sittende med mails i «feiren», men nå er det slutt på moroen, og derfor bare til å sette i gang. Maiis skal besvares, regninger skal betales, og denne uken kommer til å fly fortere enn noen andre. Pliktene kaller, og det er faktisk helt greit. 

Nyt resten av søndagen, verdens fineste lesere, og så må dere sove godt og drømme søtt når dere kommer så langt. Oki?

Digger dere, eller ELSKER DERE, som jeg så fint får frem i videoen. Hahahah… Hjelpes!

Annonse