Annonse

MÅNEDENS LESER – DESEMBER

Fininger! 

Beklager sen oppdatering, men vi har sittet stuck i verdens lengste kø på vei hjem fra Hemsedal, og kom nettopp inn døren her hjemme. Nå kommer maten snart på bordet, men før den tid er det på tide å kåre månedens leser for desember. 

Jeg lovet dere egentlig en video, men siden det er så sent, får vi spare videoen til neste måneds kåring. Håper dette er ok ♥ 

Premien til månedens leser er et herlig gavekort fra min favoritt nettshop, MakeStyle, og gavekortet har en verdi på hele 1500,- HURRAAAA, og vinneren er…

 

 

MARLENE HL. Gratulerer skjønne, fine deg! Takk for alle de fine kommentarene du legger igjen i omtrent hvert eneste innlegg, og takk for at du tar deg tid til å være en av mine trofaste lesere. Jeg har lagt merke til deg, som med mange andre, og jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne gi ut gavekort til dere alle sammen. Jeg setter uendelig stor pris på dere alle!

Nyt kvelden og den første dagen i et nytt år. 

Kjærlighet fra meg ♥

Annonse