Annonse

MÅNEDENS LESER – FEBRUAR

Åhåj! 

Dere er fantastiske!! Dere er de beste og mest vidunderlige leserne en blogger kan ha, og jeg setter så enormt stor pris på både dere og det vanvittige engasjementet på forrige innlegg.. 

Om jeg har bidratt til at bare én av dere kommer til å føle seg bedre fremover, nei da skal jeg juble høyt, og ut i fra bildene som har blitt hashtagget med #meandmyrealbody, ser det ut til at det er flere som tør å vise frem kroppen sin uavhengig av størrelse eller fasong. Jeg hyller dere, jubler og klapper.. Dere rocker!

Når det gjelder hashtaggen, så skal selvfølgelig dette være en tagg vi alle kan bruke.. Både oss utrente og de mer trente, men et eller annet sted mener jeg at vi har for mange hashtags som viser magemuskler og fitness. De bildene er jo bare et tastetrykk unna, og nå synes jeg at det er på tide å vie en tagg til kroppene som aldri har blitt vist før – den kroppen som «Kari Nordmann» ikke har våget å vise frem før nå! 

Når det gjelder den «normale» kroppen, er denne helt umulig å definere – derfor satt jeg også ordet inn i anførselstegn i mangel på et bedre ord. Målet med gårsdagens innlegg er å bekjempe kroppspress og være en bidragsyter til at flere jenter skal klare å gi faen og føle seg bedre med seg selv.. Føle seg bedre avkledd, og føle seg bedre når bikinisesongen nærmer seg! Jeg håper i hvert fall at jeg har gjort en forskjell, og ved å poste de bildene i går skjedde det også noe med min egen selvtillit. Selvom jeg gav faen i forkant av innlegget, føler jeg meg etter å ha lest kommentarene enda mer fri, og det er en fantastisk fin følelse. 

Tusen takk! Sammen kan vi gjøre viktige endringer ♥

Og så.. Kåringen av månedens leser for februar!

Sunset Sweat fra StyleConnection HER 

Heheheh.. Altså, det er jo umulig å holde stø kurs når mannen slenger seg på, men det gjør jo virkelig noe med underholdningsverdien, det er i hvert fall sikkert, haha!

Måtte dere få en vidunderlig dag, fininger!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse