Annonse

MÅNEDENS LESER – JANUAR

Happy gooood morniiiing, fininger ♥

Haha, jeg våknet for litt siden av en mann som bare, «ååååå, Kristiiin, hjeeelp meg, jeg er syk. Jeg er syk på ekte, jeg er skikkelig syk, dette er helt sant, åååååå, hjeeeeelp, det gjør voooondt, Kriiiistiiiiin, HJEEEEELP, det skjer noe med kroppeeeen miiiiiiin«, mens han hostet og stønnet og harket og gudene vet hva.. 

Kjære venner, Dennis er syk.. Eller, hadde jeg vært som han er nå hadde jeg kalt det en bitteliten morgenforkjølelse, haha! Mannfolk ass, så nå har jeg akkurat servert et sjuklingbrett bestående av alt fra ingefærrot og vitaminbjørner, til C-vitamin brusetablett, halspastiller og smertestillende. Det ser ut til at det funker og at han et lite øyeblikk der glemte hvor syk han egentlig skulle føle seg!! Jeg ler. Høyt!

Alright.. Fra en oppsummering av den første halvtimen på denne tirsdagsmorgenen til videoblogg hvor jeg kårer månedens leser. Juuuhuuu – bare to dager forsinket denne gangen, hehe!

Graphic Chill Out Sweat Pant HER // Sunset Sweat fra StyleConnection (Coming soon)

Jaddaa, her er stemningen på topp som alltid! Alltså, den er som regel alltid på topp, men vi har våre småkrangler, og sånn skal det faktisk være i et forhold, spør du meg, haha!

GRATULERER igjen til den fine vinneren ♥ Supert om du sender meg e-postadressen din, sånn at jeg kan sende deg info om premien din på mail. Til dere andre må jeg igjen få lov til å takke for at dere er her. Som jeg sier i videoen så har jeg kapret de aller beste bloggleserne EVER, og jeg er så inderlig glad i hver og en av dere. 

Nyt dagen ♥

Annonse