MÅNEDENS LESER – OKT/NOV

Happy Saturday, deilige venner ♥

Jeg er skikkelig forsinket, men nå kan jeg omsider gleder dere med en videoblogg og kåringen av månedens leser for både oktober og november. Jaggu på tide, eller hva? Dette er noe av det viktigste jeg driver med på denne bloggen, for er det noen som fortjener litt ekstra oppmerksomhet så er det dere. Dere er grunnen til at jeg kan gjøre det jeg liker aller best, og da skulle det bare mangle at jeg hver måned gir en liten oppmerksomhet til de som engasjerer seg aller mest. 

Snurr film og enjoy, og dere? Haha, ser dere at jeg er litt mer tan enn vanlig? Som sagt, så funker den selvbruningen jeg skrev om her forleden som bare rakkern, selvom jeg gikk på en liten smell når det kommer til å tråkke rundt i selvbruningen som ble liggende på gulvet i dusjen. Jeg er helt svart UNDER føttene, men hvem ser vel det, haha!

Måtte dere få en helsikens deilig lørdag, skjønninger. Nå skal vi ut å få julestemning, og jeg skal ta masse bilder av både antrekk og stemningen. Hurra!

Klem i fleng ♥