MÅNEDENS LESER – OKTOBER

God morgen, skjønnheter ♥

Jeg våknet klokken 5 i morges, lys våken og bittelitt påvirket av jet lag, men heldigvis fikk jeg sove en liten time ekstra og etter den lille timen hadde jeg ikke sjans. Da var det bare til å komme seg opp av sengen og få gang på dagen, og i dag startet jeg like så greit med å få unnagjort videoen hvor jeg kårer månedens leser. FINALLY!

Flere av dere har ventet på denne, og siden iMovie på toppen av det hele har begynt å samarbeide, kan dere se frem til flere videoer som kommer på løpende bånd. Både svarene på spørsmålsrunden er på vei ut, det samme gjelder stemningsvideoen, men først… Månedens leser for oktober!

Tusen takk for at dere er her fremdeles, og for at dere alle bidrar til fine dager fylt med positive ord og god stemning. Jeg setter så enormt stor pris dere alle sammen!

Ønsker dere en nydelig onsdag, og så skrives vi litt senere. Nå skal Dennis og jeg spise en skikkelig god frokost på Diner’n, så starten på dagen kunne vel strengt talt ikke vært bedre. 

SMASK ♥