Annonse

MÅNEDENS LESER – VOL.2

Hei fininger.

Tenk at det nærmer seg slutten av september allerede. Jeg forstår bare ikke hvor tiden blir av, men slutten av en måned betyr at jeg snart kårer månedens leser. Dette var en super suksess forrige måned, men selvsagt litt blandete meniger om hvordan vinneren bør kåres. Jeg setter selvfølgelig EKSTRA stor pris på de jeg ser er faste følgere og de som gjentatte ganger gir sine kommentarer. Allikevel kan absolutt alle ha en sjanse til å vinne, og hvis dere vil delta i trenkningen, legger dere igjen en kommentar i kommentarfeltet. 

Denne gangen er premien helt fantastisk, og som månedens leser vinner du:

2 stk. neglelakker fra Deborah Lippmann i fargene: Let`s Go Crazy og Modern Love, samt:


1 gavekort fra footway.no til en verdi av 1500,-

 

Gleder meg skikkelig til å lese kommentarene deres og kåre en vinner SØNDAG 30.SEPT.  

 

Masse kjærlighet fra meg ♥

Annonse