Annonse

MÅNEDENS LESER – VOL.3

Vakreste, deiligste, hotteste, fineste og herligste lesere. Det er snart tid for å kåre en ny Månedens Leser, og jeg gleder meg til å kåre en vinner!

Denne gangen er premien helt awesome, og vinneren vil få det nye leppestift- og neglelakksettet fra Deborah Lippmann, samt et superhot skjerf i ull og silke fra Sir Alistair Rai. Dette skjerfet har blitt alle amerikanse kjendisers favorittskjerf, og skjerfet er sett på bl.a Mischa Barton, Jessica Alba, Nicole Ritchie, Rihanna, Lindsey Lohan, Kim Kardashian og Hilary Duff. Jeg elsker det, og det er jeg sikker på at du som vinner vil gjøre også! Premien har en verdi på 1700,-

Så da fine lesere… Da er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfelet hvis dere vil være med i trekningen, så kårer jeg en vinner på video onsdag 31.oktober. 

Masse kjærlighet fra meg. 

Love you all, og setter enormt stor pris på dere ♥

Annonse