MÅNEDENS LESER – VOL.4

Hei vakre lesere.

Det går mot slutten av måneden og på lørdag er det allerede 1.desember. Jeg kan ikke tro at tiden har flydd så fort forbi, og det føles som om det var i går jeg kåret månedens leser for oktober. Det er på tide med en ny kåring, og jeg vil igjen takke dere alle for at dere fortsatt leser bloggen min, for at dere skriver hyggelige kommentarer, og for at dere er verdens beste blogglesere. 

Denne månedens leser stikker av med dette fantastiske smykket fra Second FemaleMakeStyle, som jeg har på meg i blogginnlegget dere finner HER. Jeg elsker dette smykket, og det er jeg sikker på at den som stikker av med det, vil gjøre også…

 

Da er det bare for dere herlige lesere å legge igjen en liten kommentar, så kårer jeg en vinner på video, førstkommende fredag. 

Nyt dagen så lenge, så skrives vi senere… Hektisk dag med masse på agendaen, men i kveld blir det date night med Dennis. Koooos ♥

SMASK