Annonse

MÅNEDENS LESER – VOL.6

Å herreguuud, nå holdt jeg jaggu på å glemme den viktigste kåringen av dem alle, nemlig månedens leser!

Dette er det hyggeligste men også vanskeligste oppgaven. Jeg vil jo gi dere alle en liten oppmerksomhet, dere er så usannsynlig gode, og jeg er faktisk skikkelig begeistret for dere. Men det har dere fått med dere, sant? ♥

I morgen kårer jeg altså vinneren på video, og månedens leser for januar, kommer til å stikke av med et gavekort fra www.baresko.no til en verdi av 1.500,- Juuuubiiiiii!

Legg igjen en liten kommentar da vel, og følg med i morgen… 

Har dere ellers en bra kvels? Selv ligger jeg i sofaen og ser på rotet som har en tendens til å komme tilbake både titt og ofte. Manner meg opp til å rydde litt, siden jeg tross alt får besøk i morgen, men akkurat nå er jeg bare altfor mett. Måtte jo finne på noe lurt til middag tidligere i kveld, og valget falt på en kinesisk rett fra frysedisken på Coop´en. Fy faen for noe skvip! Det verste jeg har smakt, og i tillegg stinket det ett eller annet som ikke hører til på kjøkkenet… Meeen siden jeg var så sulten, og er litt ekkel, spiste jeg rett og slett opp hele driten. 2 porsjoner for å være mer eksakt! Jaja… Alt går i grisen. Haha!

Nyt kvelden videre da, vakre mennesker. Takk for at dere finnes ♥

Annonse