Annonse

MANGLER DU JULESTEMNING?

5 dager til julaften, vakre engler! Jeg gleder meg ihjel ♥

Er det forresten noen der ute som mangler julestemning? Som rett og slett ikke kjenner på den skikkelige julete go’følelsen, kriblinger i kroppen og sommerfugler i magen? Da er du definitivt ikke alene…

I år har jeg hatt mer julestemning enn på flere år, og det kan jeg i grunn takke meg selv for. Selv om mye av stemningen kommer til deg helt automatisk, er det likevel et par tiltak man selv må gjøre for å komme i mål. Man har rett og slett store deler av ansvaret selv, for om julestemningen sniker seg innpå eller ikke.

Å starte tidlig er et must – bare sånn for å unngå så mye stress og mas. I tillegg er julemusikk og julefilmer naturligvis en viktig faktor. Klementiner, julekaker og julebakst er også med på å skape julestemning, og det er også pålegg man forbinder med julen. Hvis man starter dagen med en god frokost med en julete touch, er man på god vei! Og for all del – ikke glem verken gløgg eller kakao!

Det er i tillegg til alt dette, én bestemt ting du bør kjøpe til leiligheten, om du sliter litt med å få julestemning…

•          •          •          •

… nemlig Kongerøkelse som man får kjøpt på apoteket! Åh – det blir faktisk ikke jul uten denne! Den vidunderlige duften er trollbindende, og man forsvinner rett og slett inn i et nydelig juleunivers, haha. Jeg fikk ikke kjøpt røkelse før i går, og gjennom hele desember har jeg følt at noe manglet. Nå er førjulstiden omsider komplett! Jeg bobler over av julestemning, og kunne ikke hatt det bedre nå såpass tett opp mot julaften. Deilig!

•          •          •          •

Hva skal til for at dere kommer i julestemning?

I kveld skal jeg på julekonsert med mamma og Jon, og det kommer til å bli så innmari koselig. Dette blir første og siste julekonserten i år, så denne kvelden skal nytes til det fulle. Ellers står innkjøp av de siste julegavene på planen, og når jeg er i mål med alt, kan julefreden senke seg. Vidunderlig ♥

Annonse