Annonse

MARBLE WITH A TWIST

Kjære venner ♥

I’m back! Beklager gårdagens fravær, altså, men når man ikke lenger har wifi og benytter timene til å leke turist, er det liksom litt vanskelig å få oppdatert. I går fikk vi virkelig sugd til oss så mye som mulig av det siste som stod på planen, og på flytoget hjem rundt midnatt var vi begge så trøtt og utslitt eller alle inntrykkene at det gjorde vondt. Godt-vondt vel og merke, for det er noe ufattelig deilig over å være sliten fordi du har gjort så sinnsykt mye moro.. 

Flere bilder fra Paris er like rundt hjørnet, men først tenkte jeg å slenge ut et nytt outfit. Den capsen og jakken blir tydeligvis med meg helt frem til graven, haha! Jeg bruker dem jo hele tiden, og det er rart hvordan man aldri går lei av enkelte plagg og produkter. Genseren er jo også en ny favoritt i garderoben som blir flittig brukt, hehe!

Denimjakke fra Urban // Blocked Silver Sweat fra StyleConnection HER // Leggings fra H&M // Boots fra Dr. Martens // Snapback fra Junkyard

Shit så trøtt jeg er i dag, helt skutt faktisk.. Hadde det ikke vært for at jeg har altfor mye å gjøre hadde jeg sovet til i morgen. Zzzzzz..

Talk later ♥

//Photos by Ane Swan 

Annonse