MARIAH CAREY + O.P.I = SANT

Heisann hoppsann, fineste lesere. 

Jeg tenker vi rett og slett bare begynner dagen med en liten gladmelding. Min fineste Belinda har jo nå fått en sånn skikkelig voksenjobb som markedsansvarlig i O.P.I Norge, og siden selveste Mariah Carey har vært med på å utvikle en egen og superfresh limited edition- kolleksjon, vil selvfølgelig Belinda, O.P.I, og jeg dele ut nettopp denne kolleksjonen til en av dere. Er ikke det litt hyggelig da? 

Jeg går jo aldri lei av disse konkurransene, og hvis dere er enig med meg og liker å delta på sånne festligheter som dette, kan dere denne gangen delta i konkurransen om disse råflotte lakkene HER, og ønsker dere å ta en nærmere titt på kolleksjonen, er det bare til å klikke seg inn HER.

Ellers ble ikke kvelden i går like crazy som vi hadde forventet, og det var egentlig ganske herlig. Det ble en bedre middag på en fantastisk japansk restaurant, deilig vin og i tillegg en real sjokoladefondant til dessert. Yummy…

Nå skal vi leke skikkelige turister, og jeg ser frem til å vise dere mer av denne flotte byen, litt senere i dag. 

Klem i fleng ♥

//I samarbeid med O.P.I