Annonse

MAROKKO

Et solfylt hallo fra Marokko!

Herregud så deilig det er å være på plass.. I varme og fargerike omgivelser, hvor stemningen er avslappet og herlig! Og tenkt det da folkens.. Marokko er bare litt over fire timer unna, og flybillettene koster så og si ingenting. HURRA!

Vi er på denne turen i samarbeid med Lapoint, og jeg er så glad for at jeg denne uken skal inspirere dere til å dra på surfecamp. Dette er virkelig noe jeg anbefaler alle å gjøre, og det før jeg i det hele tatt har fått på meg våtdrakt, haha! Vi er vel rundt 30 mennesker som er på camp her, så her har man virkelig gode muligheter til å få nye venner og utfordre seg selv sosialt. Man blir tatt godt vare på av Lapoint crewet, så på disse turene kan man faktisk dra alene. 

Nå skal vi komme i gang med surfeleksjon nummer 1. Herregud.. Jeg både gruer og gleder meg samtidig, for jeg har jo alltid hatt en drøm om å lære å surfe, SELVOM jeg synes det ser altfor skummelt ut. Å lære seg dette står faktisk på bucketlisten min, så nå gjelder det å manne seg opp og hoppe i det! 

Wish me luck, darlings! Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere ♥

SMASK

Annonse