Annonse

MAST

//Annonse

Happy tirsdag ♥

Nå sitter vi her i sengen og drikker kaffe med hver vår mac på fanget. P3 surrer i bakgrunnen, og starten på dagen kunne ikke vært bedre. Før vi hopper i dusjen, pakker bagen og setter kursen mot Gardermoen og Bergen, har jeg den store gleden av å fortelle dere at det er kommet flere deilige produkter fra MakeStyle og MAST på markedet. MakeStyle er LIVET!! Det er den eneste nettsiden for skjønnhet, hår og hudpleie jeg sverger til, og at produktene fra MAST er designet av gründeren bak nettshoppen selv, gjør meg både stolt og glad. Jeg hyller gründere som virkelig får det til, og Janne hos MakeStyle er en av dem jeg hyller mest! Fy fader for en flink frøken ♥

Men alright.. Dere har forstått at jeg digger MakeStyle og deres produkter, og den nye MAST rettetangen- og børsten er intet unntak. Krøllstavene fra MAST er magiske, det har jeg fått frem i tidligere innlegg (HER og HER), og omsider kom en rettetang i samme serie. Det har jeg lengtet etter, og Gizmo Straightener knuser alle andre rettetenger ned i støvlene. Ikke bare gjør den håret rettere enn noen gang, rettetangen lager også de nydeligste krøller, og hvordan man lager krøller med rettetang skal jeg vise dere i en video om ikke så lenge. Etter min mening blir faktisk rettetangkrøller et par hakk finere enn krøller laget med krølltang.. 

Rettetangen fra MAST er helt spesiell. For det første har den digital varmeregulering slik som krøllstavene, og her fokuseres det på produkter som ikke gjør skade på håret, og som man kan bruke hver dag. Gizmo leveres med en helt ny vibrasjonsteknologi og har titanium plater som gir et profesjonelt resultat på kort tid. Den passer for alle hårtyper, lengder og tykkelser, og i tillegg beskytter den fargen i farget hår. 

Rettetangen har titanium plater som aldri blir rue. Keramiske plater blir rue på sikt, de har ikke samme glatte overflaten etter lang tid i bruk som titanium. Varmen blir veldig jevn og fin slik at rettingen skal bli perfekt. I tillegg leveres retetangen med vibrering. Denne virbreringen kan man skru av og på, og den gjør at de produktene man har i håret før retting, infiltreres bedre inn i håret og rettingen føles mer «smooth».

At gradene kan gå så høyt som 230 er perfekt for oss med ekstra tykt hår, og den høye temperaturen gjør rettingen til en lek! Rettetangen fra MAST er et «multi-redskap» for de som ønsker minst mulig påkjenning for håret og fortest og best mulig retting, og vibreringen er et ekstra pluss, som gjør at rettetangen blir one-of-a-kind med den nyeste teknologi. Hurraaa!

Naturbørsten Ricci Grande fra MAST passer like bra til kort hår som til langt, og den er utformet i en unik mix av villsvin hår og nylonhår som børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste. Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt, og nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans, og det er ingen tvil om at MAST Ricci Grande er et must for alle som er opptatt av å ta vare på håret.

Clipsene fra MAST bruker du når du krøller, føner eller retter håret. Pakken inneholder 6 stk Alligator clips, og er et superdupert hjelperedskap når man har behov for å krølle eller føne litt og litt av håret om gangen, og GB by Gun-Britt Straight Spray er perfekt til utglatting af kruset/krøllet og permanent hår. 

Hurraaaa for supre produkter og hurraaaa for MakeStyle! Nå har jeg alt jeg trenger for ulike frisyrer, og det kan dere også få til en redusert pris. Nå gir vi dere fantastiske lesere nemlig 10% avslag på alle produktene i dette innlegget ved å ta i bruk rabattkoden Style10! Tilbudet gjelder ut november, så da er det bare til å shoppe i vei til deg selv eller til noen du er glad i. De nye produktene fra MAST passer nemlig perfekt under juletreet, hehe!

Nei, dere.. Vi må få opp tempoet her i heimen, så da vil jeg bare ønske dere en superduper dag så lenge, og så skrives vi fra vakre Bergen ♥

SMASK

Annonse