Annonse

MAX UFLAKS

At det bare er NI (!!!) dager igjen til julaften er jo helt vanvittig – desember flyr jo like fort forbi hvert eneste år, og slik det ser ut nå, kan det faktisk tenkes at vi får hvit jul her i Oslo. Snøen har lagt seg og det er kaldt i luften – jeg krysser fingrene.

Dagen startet klokken 06.00 i morges – det var så vidt jeg kom meg opp, men visste at jeg var nødt til å få gang på dagen siden jeg tross alt skulle møte opp hos God Morgen Norge på Aker Brygge klokken 08.00. Kvart over seks hoppet jeg inn i dusjen, og da jeg akkurat hadde dynket håret i balsam takket varmvannet for seg. Jaddaaa – kanonbra start på dagen, med andre ord. Så da stod jeg der da – med håret fult av balsam og bare… «pokker» !

Uflaksen skulle ikke ende der… Da jeg kom hjem ble jeg møtt av en juletre som hadde tatt juleferie. Der lå det. På gulvet. Omringet av knuste julekuler og juletrepynt. Great! Kanskje jeg ble i overkant ivrig med pyntingen? Og kanskje jeg ikke var smart nok til å fordele den tyngste pynten jevnt utover treet? Pokker!

Men ellers har jeg en skikkelig bra dag, altså. Hah!

Det var en nydelig morgenstund i hovedstaden i dag, og fordelen med å være såpass tidlig på’an, er jo at man får oppleve det magiske lyset og roen på et ellers hektisk sted. Aker Brygge er både vakker og herlig når det er folketomt, og jeg ble stående her en liten stund for å nyte utsikten før jeg suste hjemover. Var det noen av dere som så innslaget forresten? #Metoo har tatt fullstendig av, men jeg begynner å lure på om vi muligens holder på å miste fokus på det kampanjen egentlig handler om…

 

Oslo, du er nydelig!

Nå har jeg snudd hele cribben på hodet… I morgen er det julebord, og det krever en del organisering og ommøblering. Jeg gleder meg til å vise dere et ferdigdekket bord og ikke minst til å avsløre hva som blir årets overraskelse, woohoooo.

Har dere en fin fredag, skjønninger?

Annonse