Annonse

ME AND YOU, JUST US TWO!

Åh!

Mine favorittbilder fra Marokko som gjør meg sååå glad. Jeg er i det klissete hjørnet i dag, og priser meg lykkelig over å ha funnet mannen i mitt liv. Selvom vi har hatt en veldig bumpy road de første årene er vi nå akkurat der vi skal være, og jeg kan ikke se for meg livet uten Dennis. Han er min bestevenn, min klippe, den mest irriterende peronen som finnes, men også den personen som alltid får meg til å le. Det er så viktig – mye latter og mye glede!

Jeg føler liksom at jeg kan klare alt med Dennis ved min side..

Han motiverer og pusher, samtidig som han bidrar der det trengs, og holder meg i tøylene hvis jeg blir overbegeistret over noe som aldri kan la seg gjøre. Han er rett og slett drømmemannen, og gud så ubeskrivelig deilig det er å vite at jeg har kapret han. Jeg har funnet mannen jeg skal gifte meg med.. Mannen som skal bli far til mine barn.. Mannen jeg skal bli gammel med.. Jeg gleder meg sånn til fortsettelsen!

Æsj.. Nå skal jeg slutte! Dette klissete innlegget kunne nemlig vart forever, og akkurat det skal jeg skåne dere for.. Haha! Jeg ville bare skrive noen kjappe linjer som omhandler mine tanker akkurat nå..

Alright, back to work!

Har dere en mann i livet deres som dere ikke kan leve uten?

SMASK ♥

Annonse