Annonse

ME AND YOU, JUST US TWO

Yo, Lovelies ♥

Stikker bare kjapt innom for å dele noen få selfies fra dagen vår på stranden i dag. Resten av bildene på minnekortet får dere se i morgen, men dette er det jeg får tid til før vi skal videre. I dag ble vi kjent med Cava-Sangria, og for å si det sånn.. HJELP! Det der var så altfor godt og selvfølgelig livsfarlig!

Sangria med rødvin er farlig nok i seg selv, men asså.. Sangria med Cava? Haha, snakk om en ny favoritt som går rett i fletten! Haha!

Dennis og jeg, ass.. Herlighet så høyt jeg elsker denne mannen her! Vi har det så vanvittig herlig, gøy og morsomt sammen, og ingen får meg til å le som han. Dennis har faktisk fått meg til å le så heftig, at jeg ved to anledninger har tisset litt på meg. Skjønner dere eller? Hahahahahaha, det er faen meg helt rått! 

Hva gjør dere på i kveld, kjærligheter? Har dere noen spennende fredagsplaner? 

LØØØV ♥ 

Annonse