Annonse

ME-TIME OG MANNEFRI

Da Dennis la inn et ønske om guttetur til Valdres med hyttekos, øl i solnedgang, båtturer og fisking, nølte jeg ikke et sekund med å si ja. Selvfølgelig skulle han få kose seg med gode kompiser! Antall dager borte: 6! Og jeg bare, «DO IT!»

Jeg skal ikke legge skjul på at vi har gått hverandre på nervene den siste tiden. Nå begynner vi virkelig å kjenne karantenelivet på kroppen, og det er klart det tærer på et forhold å gå såpass oppi hverandre dag ut og dag inn – uten å kunne rømme fra landet, stikke på dates, og gjøre ting for å pleie kjærleiken og forholdet. Jeg synes dog vi har klart oss rimelig bra – vi har vært rause med hverandre, men at han nå tok seg en 6-dagers passet midt i blinken. Han har fått sin tid og jeg har fått min… I går kjente jeg det ekstra, da jeg tok meg en svipptur til Oslo for å sikre meg en vakker helgebukett på favorittbutikken min Carousel.

Jeg la inn litt ekstra tid sånn at jeg kunne vandre rundt i mitt gamle nabolag aka Grünerløkka, og det var himmelsk å svanse rundt og leke litt turist i Oslos deiligste bydel! Jeg var såpass turist at jeg dro opp telefonen for å knipse bilder av den relativt nye Veggie de Luca – En Deli de Luca bare 100% veggis. Jeg har lenge hatt lyst til å stikke innom, og nå fikk jeg endelig muligheten! Og da ble det litt bilder, haha, som den turisten jeg gikk inn for å være i går!

Ellers dro jeg innom en nyåpnet butikk som heter Melk og Kawa, for å shoppe lokalt. Og der fant jeg to råfine sommerkjoler som jeg skal pynte meg med nå i sommer. Altså i går var jeg i himmelen. Kun meg. Og Løkka. Og sol i fleisen. Og en digg smoothie i hånden. Før jeg suste hjemover for å hente mini i barnehagen ♥ Ettermiddagen gikk med til max kos før leggetid, og så satte jeg meg ut i solnedgang med en øl og Betty på Facetime. Max elsk på gårsdagen!

I dag var like magisk… Jeg har nemlig vært med en av mine aller beste venninner, (Pay, som vi kaller henne) på brudekjoleprøving! Hun gifter seg i august allerede, og dere kan tro det var magisk å se henne stråle i den ene kjolen etter den andre! Hun fant drømmekjolen til slutt, og nå er det bare til å telle ned til den store dagen. Gjett om jeg gleder meg ♥

Håper dere har hatt en skikkelig digg helg så langt, og at resten av den blir minnerik og vidunderlig!

Klem i fleng

Annonse