Annonse

MED ET PERSONLIG PREG…

Happy søndag, lovelies  ♥

Sorry for min latterlig dårlige blogging de siste dagene.. Jeg har vært fullstendig overarbeidet, og har rett og slett ikke hatt mange nok timer til å sette meg ned baka datan med fullt bloggfokus. Jeg HATER når jeg ikke får oppdatert dere to ganger daglig, og får rett og slett vondt i hele kroppen av den dårlige samvittigheten. Jeg lover at det skal bli bedre fremover!

I tillegg har jeg i FIRE timer nå prøvd å få lastet opp en ny søndagsepisode på YouTube, og iMovie nekter å samarbeide. Sånne tekniske problemer tar knekken på meg, haha, så nå tror jeg vi bare får kose oss med disse bildene av gårsdagens borddekking, mens jeg prøver å løse iMovie-problemene.

I går var det jo duket for jentenes julebord, og det merkes veldig godt i dag. Jeg er helt knust, men man kan jo ikke forvente annet etter en såpass ellevill kveld. Bilder fra galskapen, samt litt mer info skal dere få litt senere, men først må jeg jo vise dere det girly bordet. Dere er jo alle klar over at jeg liker å stelle i stand til fest, og er det én ting jeg synes er ekstra gøy, så er nettopp å dekke bord. Jo mer pynt og stasj dess bedre, og i går hadde jeg ikke spart på dekoren, for å si det sånn. Vi lar bildene tale for seg…

Som dere ser, var jeg litt ekstra kreativ med bordkortene. Jeg synes at bordkort betyr ganske så mye, så i år tenkte jeg at det ville være hyggelig å printe ut bilder av alle gjestene i stedet for å skrive navnet på en lapp. Da ble det ekstra personlig for jentene, og noe som kanskje kan være hyggelig å ta vare på som et koselig minne. I tillegg hadde jeg fikset goodiebags til alle jentene med kinky innhold, hehe – mer om dette litt senere. 

Så..

Hva synes dere? You like?

Sees igjen om litt ♥

Annonse