Annonse

MED TUNGT HJERTE

Annonselenker: Asos/Ellos

En riktig god mandag, verdens beste gjeng! Det har vært nok et fravær her på bloggen, men phew! Hvem skulle tro at det å selge bolig skulle være så enormt tidkrevende? Og tid er jo en mangelvare i utgangspunktet, her hos oss… Så den siste tiden har vært – mildt sagt – utfordrende.

Det er jo ikke bare-bare å skulle forberede en leilighet for salg når man har en liten krabat på ni måneder i hus, så det har vært full trøkk fra klokken 19 og ut i de sene nattetimer. Falk legger seg nemlig i syvtiden, og etter han har entret drømmeland, har vi voksne brettet opp ermene og ryddet, malt, vasket og kastet. Nå har det aldri vært finere her, og jeg kjenner at det gjør vondt i hjertet å skulle flytte fra drømmeleiligheten! For dette var jo drømmeleiligheten vår – verdens fineste og mest unike crib… Men nå er det som nevnt på tide at noen andre skal få muligheten til å bli like forelsket i dette deilige byhuset som oss.

Grunnen til at vi selger er rett og slett fordi vi trenger litt større plass. Vi hadde ikke hatt problemer med å bo her om vi ikke jobbet sammen – og jobbet hjemmefra. Men nå går vi oppå hverandre 24/7 som påvirker oss alle negativt.

Vi trenger å kunne lukke en dør bak oss etter endt arbeidsdag – ha et eget kontor, hvor jobben blir værende til neste arbeidsdag. Nå jobber vi der vi også oppholder oss mest, og det skaper en stressende og lite avslappende atmosfære. Macen er konstant oppe, og papirer og andre dokumenter ligger og flyter. Det er kaotisk, og er det noe jeg ikke ønsker for 2020, så er det nettopp kaos. Vi ser lyst på fremtiden, og gleder oss til å flytte til noe med noen ekstra kvadratmeter… Nå gjelder det bare å finne drømmeboligen, hehe!

I går hadde vi vår første visning, og det var med blandede følelser vi vinket farvel til megleren vår, og ønsket ham lykke til på visningen. En del av meg ville ikke at det skulle komme en eneste person, haha, mens en annen del satset på fullt hus og stormende jubel. Det er jo så rart, det der… Når man skal selge noe man elsker. Man vil jo egentlig ikke at noen andre skal bo i huset ditt, samtidig som du ønsker budrunde og budkrig, hah. For et luksusproblem… Her har vi muligheten til å «velge og vrake» , mens altfor mange drømmer om å bare ha et tak over hodet i det hele tatt. Fy søren! Jeg har ingen grunn til å «sutre» …

Deilig joggis her / tilsvarende her og her og her

I går på Instastory spurte jeg om dere hadde noen gode råd til hvordan man kommer seg gjennom en salgsprosess som dette… Hvordan man liksom kommer seg over sorgen, hvis jeg kan kalle det det… For det er jo så mye følelser knyttet til det stedet man har bodd så lenge – så mange minner… Heldigvis tar man med seg minnene videre, og så gjelder det jo å fokusere på alt det positive ved et nytt sted. Og så er jo det aller viktigste hvem man faktisk bor sammen med, og ikke nødvendigvis hvor man bor ♥ Bra skal det bli uansett, og jeg gleder meg så sjukt til å skape et godt hjem for vår lille familie.

Jeg får så mange spørsmål om spisestuestolene våre, og de finner dere her. Jeg får også en del spørsmål om det sorte vitrineskapet vårt, og det finner dere her.  Stakkars megleren vår… Han har nemlig blitt bombandert med spørsmål om hvor ting i cribben vår er fra, etter at boligannonsen ble publisert på Finn, haha. Så still gjerne spørsmål her i kommentarfeltet om det er noe mer dere lurer på ♥

Nå blir det sen lunsj på oss, før en ny visningsrunde. Herlighet så spennende!

Ønsker dere alle en vidunderlig start på uken ♥

Annonse