Annonse

MELK UTEN KU

En riktig god lillelørdag, venner ♥

Nå titter jeg ut av butikkvinduet her på Løkka, og ser at snøen har meldt sin ankomst. Kunne ikke den kommet i desember, og heller forlatt oss nå? Jeg er en av dem som vil ha vinter i byen rundt juletider, men ikke et eneste snøfugg etter nyttår – da kan snøen heller holde seg til fjellet, hehe. Jeg kan dermed si at jeg var ganske så misunnelig på mamma og Jon, da jeg i morges vinket sem farvel på Gardermoen. I skrivende stund sitter de på et fly til Spania, og der skal det visstnok være knallsol og 19 grader – herlighet så deilig.

Jeg kjørte direkte fra Gardermoen og hjem for å få i meg en god frokost, før jeg tuslet bort i sjappa, og siden den frokosen var så digg, blir jeg nødt til å dele dette forkost-tipset med dere.

IMG_2006

Innimellom får jeg frokostblanding-cravings. Ikke på melken blandingen bader i, men på selve frokostblandingen. Den er jo overhodet ikke så digg alene, og soyamelk er jeg ikke så veldig fæn av. Jeg digger Oatly, og bruker veldig ofte havrematfløten fra dette merket i matlagingen – derfor tenkte jeg å gi havremelken en sjanse, og jeg ble overhodet ikke skuffet. Denne melken er superdigg! Den er litt søt, men ikke så mye at den blir kvalmende. I tillegg er den veldig tynn, og kan minne om ekstra lett melk, noe som gjør at den er digg å slurpe i seg. Denne her på frokostblaningen er altså noe å rope høyt hurra for, sånn til alle dere som trenger tips til et produkt som kan erstatte kumelk. Med noen friske bær hadde frokosten vært enda mer spennende, så det får jeg heller huske å kjøpe inn neste gang jeg er på butikken.

IMG_2033

IMG_1988

IMG_2015

IMG_2018

IMG_2022

IMG_2032

Dere finner den på de fleste dagligvarebutikker – selv fant jeg den på Rema 1000!

Jeg klarer nesten ikke vente til mandag, hehe. Jeg er SÅ giret på å få dere i gang med denne 7-day Vegan Challengen, så derfor ble det litt tjuvstart i dag, i form av litt frokostinspo. Denne melken er det altså bare til å gå til innkjøp av, folkens. Love it! (Dette er forresten ikke annonse, haha, bare et velmenende råd og et hot tips fra meg).

Har dere noen spennende planer i dag, skjønninger? Jeg holder åpent til klokken 18.30, så om dere orker å gå ut i dette møkkaværet, er dere i hvert fall hjertelig velkommen inn til meg her i Thorvald Meyers Gate 85 ♥

Annonse