Annonse

MELON MONDAY

God morgen, herligheter ♥

Jeg stakk aldri innon igjen i går, jeg, men fy søren asså? Jeg var så altfor hungover etter 30-års feiringen på lørdag, og denne fantastiske feiringen slo meg fullstendig ut i går. Lenge siden jeg faktisk har vært så dårlig, og jeg prøvde å reparere ved å ligge i fostersilling i parken sammen med jentene. Veldig hyggelig men på ingen måte behagelig, og dere kan se resultatet på bloggen til Belinda. Hun var derimot superfresh og fin i formen, og tok masse inspirernede bilder. Hehe. 

Etter frokost på et pledd i solsteiken, dro Belinda og jeg ned til meg for å gjøre det litt fint utenfor. Formen var på dette tidspunktet blitt noen hakk bedre, og jeg fikk til og med tatt noen bilder som dere skal få se senere. Etter en hyggestund i bakgården dro jeg opp til Pay og lille valpen Bailey, for å grille med Stine, Mia og Hege, og det var rett og slett helt fantastisk å sitte ute på verandaen med solen midt i flaisen, mens grillspydene surret på grillen. NAM!

I åttetiden satt jeg kursen ut mot Gardermoen for å hente mamsen og Jon da de kom hjem fra Spania, så gårsdagen fløy vel egentlig mer eller midre forbi. Jeg orket bare ikke tanken på å sette meg inn for å slenge ut et blogginnlegg, og på solfylte dager er det i tillegg så lite aktivitet her inne, at det nesten ikke er vits i å bruke tid på å sitte og stirre inn i datan!

I dag våknet jeg i 7-tiden av at søppeltømmerne bråkte så mye utenfor at jeg trodde nabobygningen holdt på å falle sammen, og sånn våkner jeg forøvrig hver eneste mandag. Hurra! 

I ellevetiden kjører jeg utover mot lagergutta som skal pakke StyleConnection goodies til alle handleglade jenter, så det blir spennende å få mer greie på hvordan dette vil foregå. Det er jo så viktig for meg at dere får varene fort etter at dere har bestilt, og jeg tror faktisk ikke det vil ta lenger tid enn et par-tre dager. Wuuhuuu!

Nå skal vannmelonen aka frokosten nytes, så da passer det perfekt at jeg hadde dette bildet på lur i arkivet. LITT vanskelig å ta bilde av seg selv med begge hendene på vannmelonen, så da var jeg jo så heldig å få litt hjelp av Dennis i påsken. Litt juks er lov, er det ikke? HE HE! 

Nyt denne solfylte mandagen, fininger, så skrives vi litt senere ♥

SMASK

Annonse