Annonse

«MEN BLIR DU METT?»

Annonse for Incredible Burger fra Hälsäns kök

Fy søren så deilig det var å stå opp til så mange ufattelig fine meldinger fra dere i dag. Jeg hadde aldri forventet en såpass ellevill respons på gårsdagens innlegg, og det er tydelig at vi er flere i samme båt. Mammapolitiet er ikke bare ute etter å «ta» og irettesette offentlige mødre, men også dere utenfor rampelyset. En av dere fikk visst kjeft for at stasjonsvognen var for liten, mens en annen fikk kjeft grunnet feil påkledning av barnet sitt. Det er søren meg helt vanvittig hva enkelte kan få seg til å si til andre mødre… Og jeg håper dere der ute som føler at dere bare må kommentere hva andre mødre i deres øyne gjør feil, klarer å holde munnen lukket neste gang dere får en trang til å si noe. Dere vet nemlig ikke hva som er best for andres barn!

Alright, over på noe helt annet… Mat! Rettere sagt livets burger! Incredible Burger fra Hälsäns kök. Gud bedre denne burgeren er god, og at den er vegansk er nesten ikke til å tro. (He he det rimte!) At noe som både ser og smaker så «kjøttete» ut faktisk kan være plantebasert? Det er faktisk ganske utrolig! Noen mener det er rart at veganere spiser matvarer, som er tilsvarende både i smak og utseende som matvarer som inneholder kjøtt… Men er det ikke bare helt fantastisk at det finnes smakfulle, veganske alternativer? Det har jo aldri vært lettere å velge bort kjøtt, og mye av grunnen til det er jo nettopp alle disse yummy erstatningene!

Jeg stilte en del spørsmål på Instagram for en tid tilbake, som omhandlet et vegansk kosthold. Og det var så kjekt å lese svarene som strømmet inn. Et av spørsmålene var: «hva er den merkeligste kommentaren du har fått, fordi du spiser vegansk?» , og her var det ekstra morsomt å lese de svarene som tikket inn.

En gjenganger var «Men blir du mett?» , og det er jo litt vittig at folk som har et annet kosthold, ikke tror det er mulig å bli mett når man velger plantebasert. Er det én ting vi blir, så er det mett, haha… Men mer om dette, samt flere svar og påstander i videoen under her, mens jeg svinger meg på kjøkkenet. Og på menyen står selvfølgelig Incredible Burger! Lett å tilberede, lett å like ♥

Mens jeg har dere her… Skriv gjerne her i kommentarfeltet hva som er den merkeligste kommentaren dere har fått, fordi dere har valgt et plantebasert kosthold. Det hadde vært morsomt å lese enda flere svar. Og et annet spørsmål jeg ønsker svar på, er hvilke produkter fra Hälsäns kök dere liker aller best? Har dere smakt denne burgeren, kanskje? Den er sabla god!

Dennis er med gutta, så nå skal Falk og jeg kose oss her hjemme – bare oss to! Jeg har begynt å lese bok for han, så nå blir det lesing i kosekroken, tenker jeg. Viktig å starte tidlig med lesingen, har jeg hørt ♥

Har dere ellers en fin tirsdag?

Annonse