Annonse

«MEN SLIK KJÆRLIGHET FINNES JO IKKE I VIRKELIGHETEN!??»

Hvis man aldri har opplevd ekte, bunnløs kjærlighet før, vil forholdet man ser mellom Lady Gaga og Bradley Cooper virke som noe «som bare skjer på film» . For «slik kjærlighet finnes jo ikke i virkeligheten» ?? Vel, slik kjærlighet finnes.

I går var jentene samlet for en skikkelig jentekveld, med god mat etterfulgt av kino. Setare hadde bestilt tickets til oss – 6 billetter på den splitter nye kinoen, Odeon, med de latterlig digge setene. For en som går på kino svært sjelden, føltes det jo helt uvirkelig å sette seg ned i et sete som minner om dem man får hvis man flyr first class. Ikke det at jeg noen gang har flydd first class, haha, men jeg har jo gått forbi dem på vei bak til monkey class. #Denfølelsen

Anyways… Med varme i setene, stolryggen lent bakover, og et kilo smågodt (i tillegg til brus og popcorn, selvfølgelig) stående på det lille bordet til høyre, var vi klare for filmen vi alle har hørt så ufattelig mye bra om. Bradley Cooper er en av mine favorittskuespillere. Ikke bare er han råflink – han ser jo også ubeskrivelig bra ut, så ja takk til han i hvilken som helst film. Men sammen med selveste Lady Gaga? Yes please! Jeg har alltid digget Gaga – og ble 100% forelsket da vi var på konsert med henne på et stappfullt Staples Center i USA i 2012. FOR en dame, tenkte jeg da… Og det gjør jeg fremdeles. Hun er så POWER woman! Hun har hatt det så tøft i oppveksten med bl.a. mobbing, og som hun sa på konserten den gangen: «Denne låten er til alle dere som mobbet meg, og som aldri trodde jeg ville bli noe – SE PÅ MEG NÅ» . Hallo, frysninger!

Anyways… Denne duoen i hovedrollene er rett og slett en magisk duo, og aldri før har jeg sett en så vanvittig kjemi mellom to skuespillere. Man kan rett og slett føle kjærligheten på kroppen, og hvis man har opplevd noe lignende selv, skjønner man det bare så ekstra godt. Gjennom hele filmen satt jeg bare å tenkte på Dennis og meg, og jeg kunne liksom se oss i flere av scenene, uansett hvor teit det høres ut.  På tross av mye frem og tilbake i starten, og på tross av at han opptil flere ganger på en uke irriterer meg grenseløst, så gir han meg sommerfugler i magen hver gang jeg ser han. Den lidenskapen mellom oss har jeg aldri før opplevd – ei heller det enorme savnet etter bare en dag fra hverandre.

Tidligere ville jeg sagt at «sånn type kjærlighet man ser mellom «Jackson» og «Ally» bare er noe man ser på film» … Jeg hadde jo ikke opplevd noe lignende, så hvorfor skulle jeg tro at det var mulig å finne?

En jeg har snakket mye med, om slik bunnløs kjærlighet som dette her med, er min kjære Belinda. Jeg har ikke telling på hvor mange samtaler vi har hatt om nettopp det å føle så sterkt for en mann, og hvordan det faktisk føles å elske noen så intenst.

Vi begge to føler oss liksom litt teite når vi snakker om sånn type kjærlighet med enten venner eller på blogg, rett og slett fordi man ofte blir møtt med skepsis og en slags «yeah right» ! Det virker nemlig som at det er mange som ikke tror at det finnes i virkeligheten, og at vi overdriver… Som tror at menn bare er teite når det kommer til stykket, at det bare er stas i begynnelsen av et forhold, og at ekte kjærlighet er bullshit. Vel… Vi er i hvert fall to voksne damer som kan bekrefte det stikk motsatte. Og det beste av alt? At slik kjærlighet in real life, faktisk er enda sterkere enn den man ser på skjermen. Å elske noen så høyt er så deilig at det går ikke an å beskrive. Joda – man kan hate hverandre innimellom og krangle til busta fyker, men når det kommer til stykket, så er det bare én ting som betyr noe; og det er at man er sammen!

Nå handlet plutselig denne lille filmanmeldelsen om Belinda og mitt kjærlighetsliv, haha, og det ble langt mer klissete enn planlagt… Men jeg tror dere skjønner at jeg digget filmen, og at jeg kan anbefale den på det aller varmeste. Sangstemmen. Handlingen. Følelsene. Alt stemmer, så hvis du ønsker å se en film som bare tar deg med storm og som får deg til å faktisk føle noe, så er det denne du skal se ♥

Har du sett «A Star is Born» ? Og hva synes du i så fall?

Annonse