MENS VI VENTER PÅ HØST…


Jeg ligger fortsatt i sofaen, like stappmett som i sted, og hører på regner som treffer vinduet mens Sex & The City surrer i bakgrunnen. Dette får meg til å glede meg til høsten, noe jeg alltid gjør i august. Pussig det der, men jeg er jo egentlig et vinter menneske, og nærmer sommeren seg slutten, kan den like greit bare ta slutt. Ihvertfall sånn som nå, når sommeren faktisk aldri meldte sin ankomst… Jaja, tiden flyr og før vi vet ordet av det er faktisk høsten her, og høsten er tid for kos. Innekos hvor man iført de deiligste tøflene, kryper opp i en god stol, drar pleddet over seg og koser seg med et magasin og en varm kopp te. Åååh, stemning! 

Nå er det snart leggetid her på Bislett, og ønsker dere med dette en riktig god natt. 

Dere er verdifull ♥

1. Søte lysestaker herfra 2. Deilig mohairpledd herfra 3. Romantisk putetrekk og teppe herfra 4. Myke og lune tøfler herfra 5. Costume herfra 6. Nydelig stol herfra