MENS VI VENTER…

I dag har vi hatt vår fantastiske renholder på besøk, og mens hun svingte seg med mopp og støvsuger, benyttet vi anledningen til å ta en lunsj på *trommevirvel* Funky Fresh Foods, haha. Nå har jeg vært der så mye at det begynner å bli litt pinlig – men bare litt. De har fantastisk mat og en herlig atmosfære, så hvorfor dra et annet sted når behovet dekkes her?

Vi koste oss skikkelig, og brukte timene til å prate om alt som skal skje fremover. I tillegg fikk Dennis vist sine kunstner-skills, som fikk frem latterkrampen (Se story på Instagram her) . Det var nummeret før det gikk gale, men heldigvis klarte jeg å komme meg til toalettet før jeg tisset gjennom både truse og strømpebukse, haha. Det har blitt noen uhell i løpet av dette svangerskapet, for å si det sånn, så det kan jo bli interessant å se hvordan det blir etter fødsel!

Dennis gikk for en liten lunsj med hummus, falaffel og focaccia, mens jeg bestilte flatbread med stekt sopp, kremost, pesto, artisjokker og ferske grønnsaker. Herregud så yummy! Dette er andre gangen jeg bestiller dette, og det blir overhodet ikke siste gang!

Tenk at det nå bare er litt over to uker til termin. Altså hva skjer med tiden!??? Skrev ikke jeg nettopp et innlegg med overskriften «78 dager til termin!» ? Jeg kan ikke fatte og begripe at vi er så nærme målet – lille mini er ferdigbakt, og skal nå bare legge på seg. Han er oppe i litt over 3 kilo nå, og skal i følge denne appen være ca. 48 cm lang. Det er søren meg en halvmeter menneske som koser seg i magen, så det er jo ikke rart at det er litt ubehagelig når han er på sitt mest aktive, haha.

Verdens beste mann og verdens beste veganske sjokolademilkshake! For en deilig kombo ♥

Nå blir det en siste runde klesvask, og deretter skal jeg bare få ryddet litt i skuffene i kommoden som står i gangen oppe i andre etasje. Deretter tror jeg jaggu at cribben er så strøken som den kan bli, og da kan junior bare komme!

Håper dere alle har en vidunderlig dag ♥