Annonse

MER AV DETTE!

Du deilige søndag ♥

Fy søren så mye vi har fått gjort i dag, og attpåtil har både Dennis og jeg fått tid til å være sosiale med andre enn hverandre, haha. Dagen startet med frokost rundt klokken elleve, og deretter var det bare til å brette opp ermene og fortsette på prosjekt rydde-og-vaske-uteplassen. Jeg fikk gjort en del i går, men dag, derimot, har vi svingt oss med både kost og høytrykkspyler! Nå er alt klart til å ta imot våren.

Da vi var ferdige møtte jeg min kjære Setare på Funky Fresh. Jeg har seriøst vært der hver helg den siste måneden, men når de har vegan brunch og så altfor mye godt på menyen, er det vanskelig å la være, haha. Så i dag ble det girl talk, kvalitetstid og kvalitetsmat, før vi tuslet rundt i solen på Løkka.

Vi avsluttet med en kaffe på Kaffebrenneriet i Markveien før vi gikk hvert til vårt. Setare dro på kino, og jeg dro hjem til sofaen. I dag har jeg nok vært litt for ivrig med kost og bæring – det kjenner jeg i nemlig i bekkenet, for fy søren så sakte jeg har gått i dag. Setare hadde problemer med å klare å holde mitt tempo uten å ramle over ende, haha. Man mister jo seriøst balansen når man går så forbaska treigt som jeg har gått i dag.

Dennis ser fotball hos Daggen, og jeg har som sagt inntatt sofaen. Jeg venter på enda en klesvask som skal henges opp, og deretter blir det middag. I dag blir det spagetti med hjemmelaget pastasaus, og i dag er målet at det blir den beste sausen jeg har laget noen sinne. Spagettisøndag føles veldig riktig i dag!

Har dere hatt en fin søndag, skjønne venner?

Annonse