Annonse

MER GIRET ENN EVER!

//Reklame for egen kolleksjon

OMG! OMG! OMG!

Nå har jeg akkurat fylt opp nettbuttikken min med de deiligste produktene ever, og jeg tror faktisk ikke jeg har vært så giret over egen kolleksjon som akkurat nå.

Kvalitetene er enda bedre, passformen er perfekt, fargene og printene er helt AWESOME, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er ekstremt fornøyd med resultatet. Flere varer er på vei, men i første omgang kan jeg friste dere med dette herlige utvalget.

Det som er nytt fra tidligere er hvor klærene er produsert, og jeg har nå funnet en fantastisk fabrikk i Portugal som har blitt min nye produsent. Jeg er så stolt! StyleConnection har kommet for å bli, og jeg skal love dere at det bare blir bedre og bedre. Det er ikke bare-bare å produsere egne klær, men jeg føler at det begynner å likne på noe, hehe.

Size chart er straks tilgjengelig i butikken, slik at det blir enda lettere for dere å handle, og dere skal vite at jeg tar til meg og setter pris på all feedback dere kommer med!

Nå er jeg enda en gang for sent ute til en avtale, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig fredagskveld, vakre venner. HAPPY SHOPPING!

Love love

Annonse