Annonse

MESH

Alright..

Jeg er offisielt den kjipeste bloggeren ever! UNNSKYLD for mine treige oppdateringer for tiden.. Kan dere tilgi meg? Det har visst noe med den fulle agendaen å gjøre og ikke minst det fine været.. Jeg ser jo også at det er litt lite trafikk om dagen, så da tenker jeg at det er flere enn meg som heller vil sitte ute i solen fremfor å sture foran dataen inne. HE HE!

Gårsdagen fløy forbi, og før jeg visste ordet av det var jeg på den årlige og spektakulære ELLE festen. FOR en fest!! Jeg tok masse bilder som dere skal få se litt senere, men først må jeg bare vise dere noen bilder av festantrekket. Det ble ikke noen forandringer som jeg trodde, gitt.. Bortsett fra skoene. Her ble wedgesene byttet ut med noen sorte heels i stedet, som ble mer riktig til mesh skjørtet og den knallgule toppen. 

Skjørt og topp fra H&M // Veske fra Marc by Marc Jacobs // Wedges fra Steve Madden // Armbånd fra Hipanema/Ettika //Solbriller fra Le Specs // Ringer fra Urban Outfitters

Det kjekkeste hadde jo selvfølgelig vært å være iført eget design på en sånn fest som det her, i hvert fall siden Se og Hør ville vite hva jeg hadde på meg. Hehehehe! Sjekk gjerne videoen fra den røde løperen HER

Alright, herligheter.. Nå skal jeg tilbake til fosterstillingen, ta meg to paracet og sove en liten time. Jeg er rett og slett helt fullstendig ødelagt.. BAH!

Talk later ♥

Annonse