Annonse

MESSY HAIR DON’T CARE

Happy freakin’ Friday ♥

Er det virkelig fredag allerede? Er det helg? Ja visst pokker er det helg, og jeg entrer denne fredagen med tidenes mest flokete hår, som akkurat har fått en gjennomgang av tørrshampo og hårspray. For å være helt ærlig kan ikke huske sist jeg vasket det, og det er på sånne dager hvor håret er helt jævlig, at man faktisk får til de beste frisyrene. 

Vel? Frisyre og frisyre, fru blom, men den messy fletten blir ikke like fresh og tilfeldig med nyvasket hår, som den blir etter altfor mange dager uten shampo. Jeg sverger jo som regel til bølger i håret, men skal jeg gjøre noe litt annerledes, er det en slik flette som dette jeg liker aller best… Med en snapback på toppen selvfølgelig!


Jaddaaaa! Høy fem og tommel opp for en messy braid på en solfylt fredag…

Jeg er tidlig oppe i dag som dere merker, og nyter en rolig morgenstund før jeg (hold fast) skal se på kontorlokaler!! Hahaha, OH YESS! Jeg skal søren meg få mitt helt eget kontor, for når man faktisk driver et eget AS, nytter det ikke å ha kontor på kjøkkenet hjemme i leiligheten. Er dere ikke enig? I tillegg tror jeg at det kommer til å bli fanastisk deilig å kunne dra på officen hver morgen, for så å komme hjem til et hjem som faktisk er en frisone og ikke en arbeidsplass. Jeg vedder hele årslønnen min på at dette kommer til å gjøre meg mer effektiv og strukturert, i tillegg til at motivasjonen vil nå nye høyder. GUUUD som jeg gleder meg. Haha!

Hva står på deres agenda i dag da, fininger? 

Peace & Løøøv

Annonse