Annonse

MESSY MESS

Åhåj..

Hvordan skal dette gå? HE HE! 

Altså.. Jeg er en skikkelig rotekopp. Dennis er om mulig verre enn meg, og nå skal vi faen meg flytte sammen. Se på det her vi våknet til i dag!? Dette er ikke uvanlig hos noen av oss.. Vi lar bare dritten stå helt til lysten etter å rydde sniker seg innpå, og det skjer ikke så altfor ofte for å si det sånn. Nå skal vi bli to, nå skal det bli enda mer rot, men det skal bli så fint. Da har jeg noen andre å skylde på enn meg selv når vasken på kjøkkenet er fyllt til randen av skitne kopper og fat, bare fordi man ikke gidder å putte alt inn i oppvaskmaskinen. 

Okei.. Da har jeg fått bekreftet én gang for alle at vi ikke kommer til å ha en strøken leilighet til en hver tid, og at alle som har tenkt å komme innom på visitt MÅ gi en advarsel noen timer på forhånd sånn at vi får tid til å rydde bort det verste.

En annen ting jeg også har fått bekreftet er at det nesten er umulig å være sunn når man er samboer. Dette har jeg egentlig alltid visst, men hva er greien med det egentlig? Når man sitter i armkroken på kveldstid og skal kose seg med en film, er det liksom litt koselig å ha noe kos til den koselige filmen, sant? Så i går.. Da vi liksom skulle spise grønnsaker med dipp laget på lekstra lett rømme til kvelds, siden vi nettopp hadde trøkket i oss kjøttbullar OG dessert på IKEA, så vi på hverandre og bare, «skal vi heller spise pizza?», før vi tuslet bort på Bunnpris. Det ble en fancy Grandiosa og chips som stod litt mer i stil til filmen, men grønnsakene kom faktisk i tillegg.. Utrolig nok. 

Nei, dere.. Dette skal bli spennende! Enten ruller vi rundt i cribben om noen måneder fra nå, eller så klarer vi faktisk å la all junk være forbeholdt helgen. Dessuten er det jo mye sunn mat som er skikkelig godt, og det viktigste er faktisk at vi koser oss og nyter hver dag, uavhengig om den er sunn og ryddig eller usunn og rotete. Haha!

Klem i fleng herfra ♥

Annonse