Annonse

MEXICAN DINING

Alooohaaa, happy early good morning ♥

Jeg kan ikke huske sist jeg var såpass tidlig oppe som dette, men siden solen allerede skinner fra skyfri himmel går det overraskende greit. Jeg skal nemlig tidilg av sted til en avtale, så nå er kaffen kommet i koppen i håp om at jeg skal føle meg litt mer våken. Zombie mode deluxe, sa du? Haha!

I går var jeg jo som jeg nevnte for dere på date med min kjære Sandra, og vi gikk for en herlig meksikansk aften med yummy mat og kalde øl. Mmmm! Her snakker vi foodporn på høyt nivå, og maten ble akkompagnert med etterlengtet kvalitetstid, latter, gode samtaler, og mye kos. I tillegg hadde Sandra med en liten overraskelse til meg.. Åh! Overraskelser er alltid stas, i hvert fall når den er personlig og HJEMMELAGET. Kan dere tro at hun faktisk har laget de superfreshe og helt rå armbåndene under her?? Snakk om skills!

Etter endt måltid dro vi oppover til Aku Aku som serverer de beste drinkene i byen for en liten night cap før vi gikk hvert til vårt, og på veien stod jaggu en gjeng med trubadurer iført meksikanske hatter som bare toppet hele kvelden. Haha! Livet på Løkka, ass ♥

Deilig kveld.. Jeg lever og ånder for sånne sammenkomster med gode venner!

Nei, jeg får runde av her og komme meg ut døren. Måtte dere få en vidunderlig og sprudlende onsdag, skjønninger. Snakkes senere..

LØØV

Annonse