Annonse

MICHAEL KORS GIVE AWAY

Aloha ♥

Nå inntar jeg pallplassering i NM i å holde flest konkurranser på bloggen, men det er jo så sinnsykt gøy å maksimere sjansene for at så mange som mulig av dere kan stikke av med noen goodies. Innafor? Det synes i hvert fall jeg, og i dag kan jeg friste dere med en superfresh crossover bag fra Michael Kors. Wuuuhuuu!

Jeg vet ikke hvor inn i granskauen mange ganger jeg har nevnt Shai for dere, men Shai leverer varene og byr på de fresheste premiene, og derfor blir det helt naturlig for meg å nevne dem gang på gang. Goooooo Shai, sier jeg bare. Bedre produkt finnes ikke, og for de som ikke har fått med seg hva det dreier seg om, så er det en barberhøvel med girly og fresht design, som gjør jobben både her og der på en ekstremt tilfredstillende måte. Den etterlater en silkemyk hud, og den gode prisen er faktisk det viktigste å trekke frem. Billigere enn det man får fatt i på butikken, og prikken over i-en er at høvelen med ekstra blader leveres rett hjem i postkassen hver eneste måned, hvis du ønsker det. Det er i hvert fall det jeg setter ekstra stor pris på… At jeg ikke ruinerer lommeboken hver gang jeg skal shave leggene eller bikinilinjen ++, og at jeg heller ikke trenger å gå ut av døren for å få fatt i barberblader. JUUBIII!

Alright… 

Nå kan en av dere altså stikke av med denne råfine vesken, og for å delta i konkurransen gjør dere følgende: 

♥ Bestille en gratis prøvepakke av Shai HER
♥ Legge igjen et livstegn i kommentarfeltet her på bloggen

Easy peasy, sa du? Hell yeah!

Alle som har bestilt prøvepakken ved en tidligere anledning blir automatisk med i konkurransen ved å legge igjen et lite livstegn, så da gjenstår det bare for meg å ønske dere masse lykke til! Vinneren annonseres neste søndag på min Facebookside HER. BOOOOM!

Snakkes senere, nydelige mennesker…

SMASK

// I samarbeid med Shai

Annonse