Annonse

MIMRING PÅ EN MANDAG

Yeeey.. 

Mannen har kommet hjem igjen fra Stavanger, og vi har akkurat spist oss stappmette på take away i kombinasjon med en episode av Supernatural. Nå ba jeg han pent om å ta en omgang FIFA sånn at jeg kunne si hei til dere, for jeg har et par-tre bilder jeg vil vise til dere. Haha, jeg dør av latter!

Etter et spennende møte dere skal få høre mer om senere, møtte jeg fine Ida til lunsj på Dinern. Hun hadde nemlig fri fra jobb i dag, og det er jo sånt jeg roper høyt hurra for. Herlig når venninnene mine kan møtes på dagtid, sånn at jeg har en grunn til å freshe meg opp litt, og får kommet meg ut av huset, hehe. Da vi satt der og koste oss med sladring fra helgen mens vi slurpet i oss kaffen og kastet innpå en matbit, dro Ida opp noen bilder hun nettopp hadde fått fremkalt. Fremkalte bilder er jo herlig i seg selv da mer eller midre alt foregår digitalt om dagen, for det er noe ekstra koselig ved det å bla seg gjennom en bunke med glede og gode minner. Blant utvalget var alt fra familiebilder til turistbilder, og så var der jo i tillegg en salig blanding fra noen av jenteturene våre som aller helst ikke burde vært avbildet i det hele tatt. 

Ida begynte å flire i det hun rakk meg et bilde fra Hovefestivalen, og la meg bare si det sånn at det var kvelden hvor jeg fikk kallenavnet Kissiii. Ikke fordi det passet så godt, men fordi jeg var så påseilet at jeg ikke klarte å uttale mitt eget navn. Skjønner dere eller? Jeg tror det var noe med bokstaven R som var litt vanskelig, og når jeg på dette bildet sitter i en henna-tattoo sjappe med de tidligere dobbel D-puppene mine på vill flukt, en vinpose på høykant, og en fake tattoo av en penis på den ene armen og en marihuanaplante på titsa, da får man for alvor en bekreftelse på at man har levd livet til det fulle uten en eneste hemning.

Jeg kan jo si det sånn at jeg er på et litt annet sted i livet nå, naturlig nok ettersom årene går, men fy fader så glad jeg er for de årene jeg fikk med total galskap. Jeg tror det er viktig å rase fra seg å gi litt faen, for plutselig blir man voksen, plutselig møter man drømmemannen, plutselig får man helt andre verdier, og vips så har galskapens tog sust forbi før man fikk sjansen til å bli med på en liten tur. Venninnegjengen her borte i O-town rakk uten tvil toget, og det er vi nok alle veldig glad for selvom vi har hatt en del søndager med panikkangst opp igjennom årene. Hahahahha!

Åh! LIVET og alt det deilige det har å by på.. Det er virkelig mye sant i ordtaket «Make each day a story worth telling«, for livet kommer ikke i reprise, og det er opp til deg å forme hver dag slik du ønsker..

Liker dere skjørtet dere få en liten sneak peek på over her forresten? Jeg er så stoka, for dette kom på lageret på fredag. Vi snakker Galaxy Skater Skirt, og denne gangen er størrelsene sånn de skal være. Gled dere, babes! Dette er faktisk det feteste skjørtet på markedet, wuuhuuuuu!

Nyt kvelden, finiger ♥ Nå blir det en episode til før sengen!

LØØØØV

    

Annonse