Annonse

MIN ÆRLIGSTE VIDEO NOEN SINNE…

Det var litt vanskeligere enn jeg trodde, dette her… Jeg fikk omsider spilt inn denne videoen som jeg har pratet om siden artikkelen i VG kom ut, og her er den.

Jeg har i grunn mye mer jeg ønsker å fortelle og legge til i denne saken, men jeg må jo bare begynne et sted, ikke sant? Det viktigste for meg – og for mange andre jeg har vært i kontakt med, er at det ikke nødvendigvis er problemer på hjemmebane som gjør at man havner utpå. I mitt tilfelle kunne jeg ikke hatt en bedre oppvekst eller barndom – fylt med kjærlighet og omsorg. Likevel havnet jeg stadig dypere i rusmiljøet.

Mer om alt dette i videoen under…

Tusen takk til alle som så denne filmen! Tusen takk for all feedback, takk til alle som deler sine historier, og til alle dere som bare er så ufattelig gode ♥ Dere gjør det så utrolig mye lettere å være åpen og ærlig, og for det er jeg evig takknemlig. Rus er et tema som bør snakkes mye mer om, og jeg håper at jeg ved å dele litt av min historie, kan bidra til nettopp mer åpenhet.

God klem til dere alle ♥

Annonse