MIN APPELL – #FAKKELTOGMOTPELS

Og der var det mandag igjen, gitt… Solen er på vei opp, og gradestokken viser 3 minus. Jeg var akkurat ute for å hente posten, og man kan trygt si at det er ganske så cripsy og friskt ute. Jeg liker det!

Vi lovet dere en video av appellen jeg holdt foran Stortinget, og her er den. Sammen med litt andre klipp fra både fakkeltoget og selve arrangementet.

Enda en gang må jeg bare si at det var helt fantastisk å se at så mange stilte opp i toget. Fy søren så godt å vite at det er så mange fine mennesker med gode verdier der ute – som alle kjemper samme sak! Vi gir oss ikke før burene er tomme!

I dag må jeg forresten komme meg til en tannlege, og jeg gruer meg så fælt. Jeg har utviklet tannlegeskrekk i voksen alder, etter et utrolig ubehagelig opplevelse hos den første tannlegen jeg gikk til her i Oslo. Det er nesten litt flaut å innrømme at jeg ikke har vært til tannlegen på flere år, men nå er det nok. I går knakk en stor bit av en tann som tidligere har vært rotfylt, så nå må jeg vel bare hoppe i det, eller hva? Krise!

Ønsker dere alle en nydelig dag, og en flott start på uken ♥