Annonse

MIN DAG I BILDER…

God morgen, fininger 

Jeg vet at dere digger disse innleggene hvor jeg viser dere dagen i bilder, og hva jeg gjør på de ulike klokkeslettene i løpet av en dag. Derfor dokumenterte jeg hele gårsdgagen, og under her får dere et realt innblikk i hvordan starten på uken utartet seg..

Enjoy!

KLOKKEN 06.15

Jeg har allerede vært på tur med Fokus, og har gjort klar dagens første kaffekopp. Jeg er trøtt som pokker, for nå hjelper ikke jetlagen meg med å sprette opp før klokken seks.. Nå er det vekkerklokken som tvinger meg opp, og jeg HAAATER den forbanna alarmlyden mer enn noe annet. Likevel setter jeg så enormt stor pris på en grytidlig morgen, så da er det lettere å trosse hatet, og få gang på dagen!

KLOKKEN 08.10

Når vi er tidlig oppe, rekker vi hyggelig frokost sammen, og dette er virkelig den perfekte starten på dagen. Vi spiser, skravler og koser oss, før Dennis tusler til jobben like før klokken halv ni. Jeg gjør meg ferdig med dagens første blogginnlegg, før jeg begynner å fikse meg. Jeg skal i et møte klokken 10.00, og jeg nekter å komme for sent, og siden tiden begynner å løpe fra meg, hopper jeg i lørdagsantrekket som allerede ligger klart i en haug på gulvet, hehe. 

KLOKKEN 10.15

Jeg er i møte med Elfa, og vi er godt i gang med å planlegge garderobeløsninger. Jeg får se ulike fargekart og fantastiske løsninger, og vi legger noen superspennende planer. I tillegg til walk-in, skal vi også lage et eget skoskap i gangen oppe, med dører i farger som mint og gul. Dette blir helt RÅTT, og jeg gleder meg til vi kommer i gang. Nå skal montørene komme på en liten befaring, og deretter skal alle løsningene skisses opp. Jeg ser virkelig frem til å vise dere det ferdige resultatet!

KLOKKEN 11.15

Jeg er ferdig i møte, og tulser nedover mot Aker Brygge. Jeg skal møte mannen til lunsj, men da jeg er litt tilig ute, bruker jeg tiden på å tusle rundt og ta bilder av de fargerike blomstene hos Floriss, haha. Jeg vedder på at det bare er bloggere som tar bilder av blomster utenfor en blomsterbutikk, LOL! Herregud så teit!

KLOKKEN 12.00

Jeg møter den fine mannen min på Asia, og vi klinker til med en øl. I følge Finn Skårderuds teori, er vi jo født med for lite promille, haha. Slike teorier er innafor spør du meg! Vi hygger en liten time med god mat og hyggelige samtaler, som i stor grad handler om hva vi skal ha til middag, haha. Maaaaat! Dennis forteller også at han skal til Stockholm for å rekruttere til den svenske avdelingen, og jeg blir så stolt!! 

KLOKKEN 13.00

Jeg sitter på trikken på vei hjemover, jeg har fortsatt ikke begynt på alle de kjipe oppgavene som venter på meg hjemme, og jeg kjenner at jeg blir stresset av tanken på alt som skal gjøres. Det har hopet seg opp etter en måned på reise, og jeg aner ikke hvordan jeg skal gripe det an. 

KLOKKEN 13.30

Jeg satt på feil trikk og gikk av på Jernbanetorget.. Jeg kommer på at Fokus må ha ny shampo og balsam, så jeg stikker innom Oslo City for å gå til innkjøp av det han trenger. Bed Head har en egen shampo-serie for hunder, og det er ikke feil at fargene og flasken er såpass fresh. Jeg drar frem kameraet og tar med glede bilde av disse fargerike herlighetene! 

KLOKKEN 13.45

Jeg blir litt ivrig i dyrebutikken, og får plutselig lyst på gullfisk. Jeg ser på den lenge og planlegger hva jeg skal putte som dekor i akvariet.. Plutsleig ringer Dennis og avbryter meg i det jeg velger ut hvilken fisk jeg vil ha. Flaks! Hva pokker skal jeg med en fisk, egentlig? Her snakker vi et potensielt og idiptisk impulskjøp.. Vi skal da for pokker ikke ha fisk!!!

KLOKKEN 14.15

Jeg er snart hjemme, og stikker innom butikken for å handle.. I dag står pasta og hjemmelaget pastasaus på menyen, og selvom jeg har kjøpt inn ferske ingredienser, MÅ jeg bare kjøpe med et realt antall Toro suppe- og sauseposer.. Det er jo tross alt 40% rabatt, og Toro funker som bare rakkern for oss som ikke har tid eller skills til å lage alt fra bunnen av, haha. Jeg slenger med en pose Laban seigemenn (JA, vi sier seigEmenn i Bergen, haha), og trasker hjemover.

KLOKKEN 14.30

Jeg har satt meg ned for å gå i gang med alt på to do-listen, men jeg klarer bare ikke sette i gang.. Jeg fikser et par ting på kameraet, og før jeg vet ordet av det sitter jeg og tar tåpelige selfies. Her sporer jeg fullstendig av, og jeg må slå meg selv i hodet for å få fingern ut. 

KLOKKEN 14.45

Jeg er omsider i gang, og prøver så godt jeg kan å komme meg gjennom mailboks og regninger. Jeg blir helt frustret over både utgifter og oppgaver, men klarer å holde stø kurs i noen gode timer. Jeg tar bilder av gangen som jeg deretter redigerer og legger ut i et blogginnlegg.. Jeg fortsetter med mitt, før jeg snur meg og kommer på at kjøkkenet…

KLOKKEN 18.00

…ser slik ut!!

Vi gadd jo selvfølgelig ikke å rydde opp etter søndagens takeaway, og jeg går i gang med å rydde.. 

KLOKKEN 19.00

Jeg går i gang med å lage middag. Jeg har skikkelig troen på at jeg skal klare å lage en skikkelig digg pastasaus, og mens sausen koser og godgjør seg i gryten, tar jeg en etterlengtet FaceTime date med Bettyen. Vi skravler og koser oss mens maten lager seg sjæl, og før jeg vet ordet av det har 45 minutter gått, og vi er klare til å spise! Maten smaker utrolig nok helt fantastisk, og vi koser oss med middag og serier på TV. Laban fungerer som dagens dessert, og vi nyter noen timer foran TV’n, før det er på tide å ta Fokus med på kveldstur. 

KLOKKEN 22.00

 

Det er tid for tannpuss, og vi hopper i seng etter en toppers start på uken. Halvtimen før jeg sovner går med til å spille Candy Crush.. Jeg titter også innom Facebook, Instagram og Snapchat, og ser en snap som en av dere fine venner har sendt, hvor jeg for pokker er universitetspensum!!! Say what?? For real??? Jeg får ikke sett snappen igjen da jeg ikke husker hvem som sendte den, så hvis dette stemmer, håper jeg at du som sendte denne, kan sende den på nytt. Nå skjønner jeg ingenting, haha!

I dag står et viktig møte med Nettavisen på planen, så det er vel på tide å komme seg ut av morgenkåpen og inn i dagen outfit. Skal vedde på at det blir det samme som i går, haha!

Nyt dagen, fininger 

Annonse