Annonse

MIN FAVORITTBLOGGER!

//Lokal tid: 19.11

Kjære navnesøster… Kjære Kristin!

Tusen takk for en knallbra blogg – en blogg som ikke irriterer vettet av meg når jeg klikker meg inn, som byr på vakre bilder, inspirerende innhold, lure tips og triks, sunne holdninger, og ikke minst gode verdier.

Tusen takk for at du blogger så ofte som du gjør, og for at du kan være den éne bloggen jeg ikke kan leve uten. Selv om vi ikke har helt lik stil, og selv om vi kanskje har litt ulike holdninger til diverse ting, så inspirerer du meg så til de grader!

wwIMG_9970-

I en bloggverden hvor man kommer over altfor mye søppel, desperasjon og plastikk, er det så forbanna godt at det faktisk finnes noen jordnære bloggere der ute, som ikke lever av klikkhoreri og nakenhet, banneord i annenhver setning, og noe kvalmt, desperat svada som får meg til å se rødt.

Tusen takk, Kristin!

Jeg tror ikke du aner hvor mye du har gjort for meg og mitt humør! Jeg har faktisk sett meg nødt til å kutte alt av blogglesing, rett og slett fordi jeg blir så rasende og provosert, og da er det så nydelig at du er her… At din blogg er så levende og deilig, og at jeg har et happy-place jeg kan titte innom, når jeg trenger min daglige dose glede og inspirasjon.

Om flere av dere merker at blogg gjør dere rasende, så bør dere klikke dere inn her i stedet. Det bør dere uansett gjøre, for dette er en nydelig jente som fortjener hvert eneste klikk hun får!

Kristin? Neste gang jeg er i Stavanger, vil jeg ta et glass vin med deg. Håper du er down ♥

wwIMG_8526

wwIMG_7208-

wwIMG_9873

wwIMG_9681-1-1

wwIMG_6918-

wwwIMG_0935-

wwIMG_7176-

wwIMG_8517

Les den fantastiske bloggen til Kristin HER!

Nå skal vi få i oss en liten matbit, for så å bli like brisen og fin som i går, haha. Vi koser oss glugg ihjel med alle pensjonistene, vi – helt konge!

Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønninger. I LOVE YOU ♥

Annonse