MIN FAVORITTPROFIL PÅ INSTAGRAM

Akkurat nå sitter jeg og spiser frokost, og skal om få strakser hive meg i dusjen. Men før jeg går i gang med dagen, tenkte jeg å gå løs på dag 28 av 40 Days Challenge. Det har tatt sin tid dette her, men vi kommer i mål til slutt, haha. Det lover jeg…

Noen av punktene har jeg endret litt underveis, men det har dere kanskje ikke merket? Håper i hvert fall ikke at det har blitt oppfattet som noe negativt, men heller det stikk motsatte, og i dag skal jeg vise dere min favorittprofil på Instagram. Det er jo et hav av profiler der ute, og i dag er valget tatt kun basert på bildene… Det må enten være rålekre bilder på Instagram for at jeg skal trykke på «like» , eller gode verdier og holdninger. Eller noen jeg kjenner, selvfølgelig, men i dag er det altså kvaliteten som gjelder…

Åhåj… Har dere sett noe så himla vakkert? Jeg er fullstendig oppslukt i disse bildene, og kan faktisk bli sittende i en evighet, bare for å studere bilde etter bilde. Fargene. Lyset. Omgivelsene. Harmonien. Magien… Dette er rett og slett balsam for sjelen! Jeg drømmer meg fullstendig bort… @gypsylovinlight på Instagram er virkelig verdt et besøk, om du trenger deilig, inspirerende påfyll. Jeg kan garantere at du blir glad av å scrolle deg gjennom profilen hennes.

Hvilke brukere på insta synes du deler de visuelt sett fineste bildene? Kanskje du vil dele noen av dem med meg? Alltid kjekt å legge flere flinke folk til følger-listen!

Sees senere, skjønne venner ♥ Måtte lørdagen behandle dere bra!

Klem i fleng