Annonse

MIN HELG I BILDER

Happy god mandag, fine mennesker ♥ Håper dere har hatt en nydelig helg!

Vi har tatt livet fullstendig med ro, og bare ladet batteriene innimellom slaga… Helgene er jo ikke lenger avslappende som de var før, he he, så da gjelder det å legge beina høyt når anlendingen byr seg. Helgene er hellig – da er det familietid som gjelder, og denne tiden er så ubeskrivelig verdifull.

Vi har altså vært i Drammen og ikke i Syden, som jeg skrev i mitt satiriske innlegg på Instagram. De fleste skjønte at dette var ironi, men likevel var det noen som trodde vi trosset reiseråd og dro av sted. Om dere ikke fikk med dere innlegget kan dette leses her. Det er faktisk verdt å ta en titt!

To ord som oppsummerer helgen ganske bra, er tegning og kanelboller. Det er liksom de to hovedingrediensene fridagene har bestått av, krydret med:

  1. Nydelig, rosa himmel over Marienlyst Stadion
  2. Planter på spa
  3. Mating av småfugler
  4. Enda mer hobbyverksted hvor jeg mimret tilbake til gamle spå-laging-kunster
  5. Bil på spa

Nå skal vi jobbe oss gjennom dagens gjøremål, og først ut på agendaen står å levere nye klær og leker til Barneskatter her i Drammen. Dette er en fantasisk butikk med et fantastisk konsept; Lei en stand, og selg dine brukte skatter til fine folk. Det er så mange supre produkter å finne her til både barn og dame, og jeg gleder meg til å fylle opp standen min med flere godsaker ♥

Digger dere alle, og ønsker dere en fantastisk dag!

Klem i fleng

Annonse