Annonse

MIN HELG I BILDER

Denne helgen har vært så fin… Vi fikk nemlig storfint besøk fra Bergen, og gjett om jeg har kost meg med Miriam og Caroline. Vi går jo way back, som dere kanskje har fått med dere, og det er så hyggelig å få litt kvalitetstid sammen, og ta igjen alt det tapte. Sist de var i Oslo var i desember, så det var på tide at de dro rumpene sine over fjellet igjen!

Dette var helgen min i bilder…

Trilletur på fredagen før Caroline og Miriam landet i Oslo. Jeg ser at mange lurer på hvor genseren er fra, og den er fra Vero Moda.

Tilbake i Botanisk hage! Jeg måtte jo vise den frem til Miriam og Caroline ♥

Mine to fine bergensere! Som tar bilde av at jeg tar bilder av dem, haha.

I går fikk vi omsider testet ut Ben Reddik er på Løkka! OMG så deilig mat…

Kulturkirken Jakob.

I går før jeg møtte jentene, tok jeg turen innom NRK, for å være med i radioprogrammet Ukeslutt. Her møtte jeg politiker Pollestad, for å diskutere oppropet, #griseløftet, som oppfordrer til en sommer uten grisekjøtt. Hør innslaget her!

Etter innslaget på NRK, hoppet jeg på en El-sparkesykkel, og satte kursen hjemover. Og langs Ring 2 måtte jeg stoppe opp for å ta et bilde av dette nydelige og supersjarmerende huset. Herlighet så koselig!

Dennis og jeg på jakt etter sorbet! Og den fant vi i isboden øverst i på Olaf Ryes plass. Mums!

Endelig fikk jeg tatt en tur inn i Palmehuset i Botanisk hage. Og der har de jaggu en egen ørkenavdeling med en haug av ulike kaktuser. Gøy!

Og så måtte jeg selvfølgelig ta med meg Mims og Caroline på Funky Fresh Foods. Og da måtte jeg selvfølgelig bestille Loaded Flatbread, som jeg selvfølgelig måtte ta bilde av, haha.

Fine Olaf Ryes plass ♥

Mom & Dad ♥

Palmehuset i Botanisk hage! Åh, tenk om man kunne hatt noen så massive palmer i hagen utenfor her, da!? Det er jo den store drømmen!

Jentene har nå reist hjem igjen til Bergen, og jeg savner dem allerede. Vi planlegger en roadtrip i Norge som vår sommerferie i år, og da skal vi uansett ta turen innom Bergen, slik at vi kan klemme på hverandre igjen. Og det blir heldigvis ikke så lenge til! Har dere hatt en fin helg?

Ønsker dere alle en nydelig søndag ♥

Annonse