MIN INTERIØRSTIL PÅ BUDSJETT

God morgen, verdens beste lesere, og takk for begeistringen og tilbakemeldingene rundt min nye leilighet. 

Når dere er i ekstase, blir ihvertfall jeg i ekstase, og det er så kjekt at dere faktisk ønsker å bli med på prosessen, siden det tross alt kommer til å bli litt interiør-snakk fremover. Går det greit eller?

Det er jo ingenting i hele denne verden som er gøyere enn å innrede, planlegge, fikse og ordne, enten om det er i egen leilighet, på soverommet eller hvor pokker som helst. Følelsen av å se at ting tar form er priceless, og den deilige følelsen når alt er ferdig, kan vel egentlig ikke beskrives med ord. Enig?

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg kjøper de forskjellige møblene mine, og ellers alt annet av puter, stæsj og pyntegjenstander, og jeg tenkte nå å tipse dere om noen fantastiske produkter som passer perfekt inn i den lekne og fargerike stilen. Alt til under tusenlappen. Selvfølgelig! 

 

 

Ellos.no er en side med en million ting, og når det kommer til klesfronten, kan det fort bli litt kjedelig. Det man derimot ikke skal glemme, er at man her kan finne noen fantastiske ting til hjemmet, og her er en oversikt over mine soleklare favoritter. Noen av dem er selvfølgelig på vei hjem til meg, som den rosa råfreshe taklampen (her), de rosa telysestakene (her), vegghyllen som blir perfekt over TV-benken (her), håndklær både i denne gråfargen (her) og turkis som også finnes på lageret (her). Carpe Diem- skiltet (her) er også på vei, samt den turkise superfine puffen (her). Eh, ja, haah… Det var jo nesten alt det…

Rosa puff som denne (her) og altfor mange puter, har jeg jo allerede, men de putene er jo midt i blinken, så da er sannsynligheten stor for at de klikkes hjem, disse også. Ihvertfall sølvputen (her), OG den sorte runde (her). Ok da, den med peace-tegn (her) også. Hehe. 

En av dere spurte også hvor de sorte stolene i leiligheten var fra, og denne (her) jeg har tatt med i oversikten er omtrent helt identisk. Den ser like fresh ut og ikke minst like behagelig, så hvis flere lurer på hvor man kan få fatt i slike stoler, er ihvertfall Ellos stedet å lete. Hurrraaa!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Nå hopper jeg videre. Møte med banken står for tur, og det kjekkeste av alt er at de superfreshe møblene mine komm
er. YEY! Kose dere så lenge, så skrives vi litt senere. 

Masse kjærlighet fra meg ♥