Annonse

MIN LILLE HJERTEKNUSER!

Haha, vi hundeeiere, ass..

Er det én ting vi er virkelig stolt av å vise frem, så er det hundene våre, og nå må jeg bare vise noen bilder av Fokus, som er ekstra klar for sommeren med ny frisyre. SE på han da! Er han ikke fin?

Jeg kjente han nesten ikke igjen da jeg hentet han hos frisøren, og det er ingen tvil om at jeg har funnet den beste frisøren i by’n.

Ann-Kathrin som driver Hundens Hverdagsklipp, er både fantastisk hyggelig og helt rå når det kommer til børsting, vasking og klipp, og Fokus ser alltid helt fantastisk ut etter en time hos henne. Denne frisøren anbefaler jeg på det aller varmeste til alle dere hundeelskere, og denne anbefalingen kommer fra langt inni hjertekroken!

Dette er altså IKKE et sponset innlegg, og jeg betaler med glede en slant for at Fokus skal få det beste av det beste. Sånn.. Da skulle vi ha alt på det rene, haha! Skal det pirkes på meg, skal jeg jaggu pirke tilbake!

Han ser nesten ut som en valp.. Knøttliten og superskjønn. Måtte han leve for evig, sier jeg bare!

Men ok.. Nok hundesnakk for denne gang! Hvordan har tirsdagen behandlet dere, fininger? Har dere det bra? 

LOVE YA ♥

Annonse